dimecres, de maig 03, 2006

La dansa del ventre i els contes de les 1001 nits

CICLE DE CONFERÈNCIES.
A l'espera de rebre la crítica d'algun especialista que assitira a la conferència espectacle d'Ivana Michlig ací us posem una foto "divina". I si no espereu a veure el vídeo...

CRÓNICA DE UNA CONFERENCIA ESPECTÁCULO

Casa de la Cultura de Torrent. Martes día 2 de mayo. A las 20 horas

Ivana Michlig abrió ayer el ciclo de conferencias del I Festival de contes de Torrent UN TORRENT DE CONTES, con una conferencia espectáculo titulada La danza del vientre en las mil y una noche...
- "¿No les pasa que a veces nos quedamos sin fuerza...? Todo lo que de vos quisiera está en el fondo y deseo que me mandes signos tuyos que me lleven a la libertad”.
... "Toco tu boca, la busco y se junta con tu mirada y el beso entonces mueve mis manos que te encuentran y te siento temblar junto a mí como la luna en el agua”.
Todo un mensaje de amor y delicadeza transmitido también con el cuerpo: ¿Se imaginan que una mujer pueda cambiar el espíritu de un hombre furioso por culpa de un desengaño amoroso? Pues de esas historias nos habla Las mil y una noche que en la voz de Ivana resonaron a través del tiempo.
Mario Máñez

1 comentari:

Anònim ha dit...

He seguit a Ivana durant diferents espectacles, i aquest nou espectacle-conferència, que ens va oferir ahir a la Casa de la Cultura de Torrent, em va semblar molt especial. En aquesta ocasió la fusió característica entre dansa del ventre i contes tradicionals de les 1001 nits que sol fer als seus espectacles, es va veure completada amb altres contes breus i poemes. A més incorporà noves danses orientals com la dansa amb espasa (molt “simbòlica”). Crec que ha estat tot un encert d’Untorrentdecontes ,poder gaudir d’aquest nou espectacle durant el festival i com a comentari general desitgem que en properes edicions pugam gaudir de nou dels espectacles d’Ivana.

Una ballarina del ventre