diumenge, de maig 07, 2006

Els contadors del Festival de Contes de Torrent

La minimarató de cloenda va començar puntualment a les 22.30 h. del dissabte 6 de maig i va durar fins a la 1 h. de la nit. El públic va mostrar ganes de voler continuar escoltant malgrat que ja començava a refrescar.

En la minimarató Domingo Chinchilla va obrir i presentar els contadors que anaven pujant a escena presentats de manera original pel qui els precedia. En arribar el darrer torn que va ser Ruben Martínez va tindre l'encert de fer un conte de contes amb tot allò que havia anat escoltant. Com els de les 1001 nits Ruben feia referència als personatges de cadascun dels contes anteriors i ens adonàrem que gairebé tots els contadors havien agafat el tema de l'amor o el desig com a motiu o el desig de construir un món millor on l'engany i mens encara la hipocresia tingueren lloc. Aquests contes feren bona la invitació de Boni Ofogo de fer més sovint "GOLÓ-GOLÓ" entre homes i dones.

La segona ronda de contes va ser més curta i la majoria dels contadors opotaren per la impostura i l'humor. Per acabar va haver una tercera ronda molt breu, que va posar punt final al Festival de contes de Torrent,
 Posted by Picasa